Parkering på frederiksberg

Gammel Kongevej 70-76, 2000 Frederiksberg – Terræn

Vores parkeringsområde på Gammel Kongevej 70-76 er centralt beliggende på Frederiksberg og rummer ca. 40 parkeringsbåse. Der er indkørsel til parkeringsområdet via Schønbergsgade.

Her er det muligt at abonnere på parkeringsproduktet døgnparkering. Det betyder, at abonnementet gælder hele døgnet alle ugens dage, inklusiv lørdag og søndag. Parkeringsområdet på terræn er ideelt for dig, der ønsker en god og central parkeringsløsning.

Der er også muligt at købe dagsparkering pr. dag på Gammel Kongevej 70-76. Dagsparkering pr. dag gælder for den valgte dag, og til kl. 08:00 den efterfølgende dag. Denne løsning er nem og billig, hvis du blot skal befærde dig på det centrale Frederiksberg, og den gælder mandag til søndag. Hvis du skal på heldagstur i andre dele af København, kan du benytte vores Park & Ride koncept. Du kan læse meget mere om Park & Ride på Gammel Kongevej 70-76 på http://parknride.dk/dine-muligheder/parkering-i-kobenhavn/gammel-kongevej-70-76.

TIP: Du kan benytte kortet nedenunder til at få rutevejledning direkte til parkeringspladsen på Gammel Kongevej 70-76. Du skal blot indtaste adressen hvor du rejser fra, så kommer rutevejledningen automatisk frem.

Hvad ligger der i nærheden af parkeringsområdet?

  • Frederiksberg Have
  • Det Ny Teater
  • Søerne
  • Vesterbros Torv