Parkering på frederiksberg

Gammel Kongevej 70-76, 2000 Frederiksberg – Parkeringskælder

Vores parkeringskælder på Gammel Kongevej 70-76 er meget centralt beliggende på Frederiksberg, og der er indkørsel til parkeringsområdet via Vodroffs Tværgade.

Her er det muligt at abonnere på parkeringsproduktet døgnparkering. Det betyder, at abonnementet gælder hele døgnet alle ugens dage, inklusiv lørdag og søndag. Parkeringsområdet i kælderen er ideelt for dig, der ønsker en god, sikker og central parkeringsløsning, så du slipper for islag på forruden om morgenen.  

Der er også muligt at abonnere på døgnparkering til motorcykel i parkeringskælderen. Her gælder det også, at det er tilladt at parkere hele døgnet alle ugens dage.

Parkeringskælderen er aflåst, og den kan kun åbnes med nøglekort eller kode. Dette får du tilsendt ved bestilling af abonnementsparkering, og der medfølger ligeledes en vejledning.  

TIP: Du kan benytte kortet nedenunder til at få rutevejledning direkte til parkeringspladsen på Gammel Kongevej 70-76. Du skal blot indtaste adressen hvor du rejser fra, så kommer rutevejledningen automatisk frem.

Hvad ligger der i nærheden af parkeringsområdet?

  • Tycho Brahe Planetarium
  • Det Ny Teater
  • Søerne
  • Vesterbros Torv